hormon tak betul

lately ni saya selalu ada rasa jealous...not to say jealous la tapi rasa insecure. boleh bagitawu tak cam mana nak luputkan perasaan bodoh ni. haish, its getting worst everyday. kesan dari perasaan malang tu, encik sayalah yang menjadi mangsa. saya tahu dia suka bergurau. itulah suruh masuk maharaja lawak tak nak. alih2 aku yang jadi mangsa gurauan die..eheh~eh, tapi siapa suruh dia bergurau sampai ber-abang2 dgn aweks lain kan. ha ha ha ha. (ini ketawa-menangis ye). i x suka ok you bergurau mcm tu sayang. u nak makan penumbuk i eh bergurau mcm tu?? (geli tak? geli tak? ok, sila jangan geli atau marah, ini sekadar lakonan, xkan buat betul2. oh eh? kalau dah desperate,buat jugak kot.ha ha)

kalau nak ikutkan, dah tak ada masa lah nak layan2 benda remeh-temeh ni. because the defense proposal is going to be held on this October. 5 months left for me to prepare the proposal or unless i have to go through another 1 semester for the proposal. cool kan? -__-!!

Dr Asiah (my supervisor) really put high expectation on me. cam mana ni, nak nyorok bawah meja ke katil? sape suruh kau pemalas tahap gaban kan. kan dah susah>____<


i keep motivating myself to avoid procrastination.

mula2 berkesan lah

lama2, macam harem je


ada je distraction...



my hormones are running too fast...

sebab tu mcm gila sikit. sikit kau cakap? ha ha



ape2 lah...

lastly, saya sayang boyfriend saya.

ok fine, penutup tak kena.

masuk darjah enam balik and belajar menulis karangan punye penutup.


ha ha ha



bye!:P











No comments: