Burung pipit sama enggang, mana boleh terbang sama...betul tak?

saya tak pernah terfikir ingin mencintai dirinya...

saya rasa bersalah masuk ke dalam hidup dia...

saya ibarat burung pipit

dia ibarat enggang...

hati dah sayang

tapi halangan tak pernah lenyap...




nota kaki: maaf...hati sedang gundah, mampukah aku membahagiakan dia?


Mungkinkah masih ada, oh cinta indah buatku
Sedangkan sepi menemaniku...:(



 
 


hormon tak betul

lately ni saya selalu ada rasa jealous...not to say jealous la tapi rasa insecure. boleh bagitawu tak cam mana nak luputkan perasaan bodoh ni. haish, its getting worst everyday. kesan dari perasaan malang tu, encik sayalah yang menjadi mangsa. saya tahu dia suka bergurau. itulah suruh masuk maharaja lawak tak nak. alih2 aku yang jadi mangsa gurauan die..eheh~eh, tapi siapa suruh dia bergurau sampai ber-abang2 dgn aweks lain kan. ha ha ha ha. (ini ketawa-menangis ye). i x suka ok you bergurau mcm tu sayang. u nak makan penumbuk i eh bergurau mcm tu?? (geli tak? geli tak? ok, sila jangan geli atau marah, ini sekadar lakonan, xkan buat betul2. oh eh? kalau dah desperate,buat jugak kot.ha ha)

kalau nak ikutkan, dah tak ada masa lah nak layan2 benda remeh-temeh ni. because the defense proposal is going to be held on this October. 5 months left for me to prepare the proposal or unless i have to go through another 1 semester for the proposal. cool kan? -__-!!

Dr Asiah (my supervisor) really put high expectation on me. cam mana ni, nak nyorok bawah meja ke katil? sape suruh kau pemalas tahap gaban kan. kan dah susah>____<


i keep motivating myself to avoid procrastination.

mula2 berkesan lah

lama2, macam harem je


ada je distraction...



my hormones are running too fast...

sebab tu mcm gila sikit. sikit kau cakap? ha ha



ape2 lah...

lastly, saya sayang boyfriend saya.

ok fine, penutup tak kena.

masuk darjah enam balik and belajar menulis karangan punye penutup.


ha ha ha



bye!:P











i just wanted to care...but my sincerity seems like to annoy you...:(

H.O.M.E.S.I.C.K







bye2 home!! :(

gonna miss my mum and dad

and little bad boy..Faris too..

MyEm0.Com 










  


nota kaki : homesick kerana berada di shah alam dan rumah terletak di kajang saja.. (ha ha..rasa nak belasah bukan??) :P

countdown!


yeay!!! tomorrow i'm gonna see him!!!

MyEm0.Com 

he's back.... 



sounds-gediks-erkk? who-cares? :P

MyEm0.Com 

love balloons for him:)

MyEm0.Com

my boyfriend told me that he's going to meet his friends and play snooker...

then i asked him these stupid questions:


me: b pergi dgn sape?


encik: pergi dgn kawan2 la.


me: lelaki ke perempuan? MyEm0.Com(full of doubts)


encik: kwn2 b laa..(sambil menyenaraikan nama2 lelaki..agaknyelah..haha) jgn risau la, b nak 
kt cyg sorang je.


me: kte da gemok,b nak ke....MyEm0.Com( muka mintak ditampar..hahaha)


encik: gemok pulakkkk... 


encik, u r so irreplaceable...MyEm0.Com
is working hard to complete her thesis proposal. full stop.

wish me luck!!:)

huhu


fancy coloured jeans:)


motip pic ini disiarkan?

because i'm too tired of wearing the same jeans everyday. wanna try something new. 

wait2, no money no talk rite? hoho


 lepas claim masuk, got to settle all the bills yang telah tertunggak sekian lama. then, here i

go....SHOPPING!!!


hehe 

"student" and "dying"


did anyone ever notice that "studying" is "student" and "dying" put together?

HAHA! 

btw,

to my beloved friends...Zila comel, gorgeous Farah Farahani and my only one encik Dizzwan...

GOOD LUCK AND ALL THE BEST IN UR FINALS:)) 



not too early to wish i guess..hihi:P 

:))

He never forgets to give me a call even though he's busy with his stuffs. thats make my sayang for him..even more deeper each day:)

claim oh claim...





i desperately need money rite now...seriously. i got so many things to be fixed. my camera lens need two hundred..my Digi bills also need two hundred..for the past 3 weeks, (by accident) i have drowned my beloved hand phone into the water , now i can't use it anymore...see, i seriously in a situation where's money is so important.. sobbbsssss. where the heck the claim goes? two months already and they are still keeping the money. whenever we ask for the claim, "duit claim tu still dalam proses dik". well that is just a common excuse. 

one word-demmit~

Things my boyfriend and i've argued about:P

I believe every relationship got their own things to argue about, am i right? well, for us (us means me and my Encik, obviously) also got lots of things to argue, at anywhere, on anything or in any circumstances. sometimes, it's funny. but sometimes, we tend to take that topic like so serious and end-up with bitter-looking face instead of better-looking-face.ha ha. i hate that ok! anyhow, my "suka-cari-pasal" attitude really2 drives me crazy:P 

so peps, things my boyfriend and i've argued about are as listed below:

1. when it comes to food...

Encik: syg ni selalu je tak habiskan makan, membazir jelah. (with his angry face, nagging at me without any sign of full stop)

me: dah kenyang sangatlah. nanti kalau abeskan, muntah pulak. (sambil buat muka "taknak" dgn bersungguh2)

Encik: Alasan je semua tu. boleh je habiskan. ingatlah orang2 yang kat luar sana yang tak dapat makan.(fine, no point to argue right?sigh* haha)

but i still use the same point to argue back whenever he asks me to finish my meals:P

2. ice-cream/ais-kacang n etc...

Encik: eskrem coklat takda la kat Mcd ni...(muka bengang)

me: eskrem perisa lain sedap jugak. (padahal da sedia maklum encik tu suka coklat je:D)

Encik: b akan mkn yang coklat je. yang lain b takkan makan...

me: -_-!!

ok,kalah lagi disitu...

3. Football

well, obviously he's a die-hard-fan of Manchester United. no point to argue. berani la nak kutuk2 MU depan dia. unless he kutuk them by himself. ha ha

4. movies

He's the one who loves action movies like the fast and furious, sumting like car racing muvies. you got wut i mean? movies which are real and something which can happen in real world. as for me, i would go for romantic and virtual reality movies. because i love to see something like super-power hero, super hot heroin and etc. everything that super lah. he he.i know the virtual reality movies obviously got sumting like software somewhere that helps to create the movie, but i just love it. so, nak tengok wayang kena discuss betul dan dengan serious ye. if not, one of us might sleep in the cinema:P hihi

5. move away his belongings, apparently things in his car...

Encik: letak kotak tisu tu elok2 balik kt tempat dia. (muka ada tanda2 tak puas hati)

me: dah letak elok la ni. nak letak mcm mana lagi.. (suka menjawab balik. haha)

Encik: eh tak betul tu, macam ni. b tak suka orang ubah barang2 b. b dah letak mcm tu, so mesti macam tu.

me: haishh~

take note: he is a perfectionist. me? a keras-kepala gurl. doesn't blend well rite? but the mixture macam menarik, i guess so lah:P




actually, i got many more things that we have always argue about. but sometimes, things got so funny and so exciting...




but one point i can't argue is...




his loves for me. it is real man!:)



tonight, he'll be leaving me because he has to balik kampung for kenduri. sob..sob..


rindulah (untuk 3 hari. ha ha. ok,jokes!), x ada orang yang nak cari pasal dengan saya:P








for my beloved Encik...


take care, drive carefully, you will always be in my heart:)) hugs!