ombak rinduu


apesal rasa nak touching ek bila dengar lagu ni:P

btw, very luvly song :)




i'm busy procrastinating:| *sigh*

not done with the proposal. i was sick for a month++ and now having bad cough. i can stop myself coughing all the time. dah berbotol-botol ubat batuk ditelan but it doesn't change anything either. lepas minum ubat batuk, what else kan? mestilah tertido macam orang tengah koma. punyalah high:|


i should start worrying bout my proposal rite now, tapi apa boleh buat, sakit juga datang dari Dia. jadi tak sedar2 diri lagi nak redha? :)


perlu fikirkan cara untuk kembali ke pangkal jalan:D


mari BERUSAHA DENGAN GIGIH !!!


i've got to settle this proposal thingy ASAP. 


*ubat batuk please rest in peace dalam peti sejuk ye, esok aku tak boleh minum kau. nanti serebrum aku kacau bilau:D* -abaikan monolog dalaman-






hope for better change for tomorrow. insyaAllah^^







yeay!!

Alhamdulillah...happy gila bila Malaysia muncul juara bola sepak sukan SEA semalam

tak sia2 terpekik sorang2 depan tv

tak sia2 tumbuk2 bantal bila indonesia gol

tak sia2 tutup muka dengan selimut time penalti. ha ha ha ~over kau nyah~

ape pun,

CONGRATULATIONS HARIMAU MUDA!!!

so proud of all of you!!

nape Dato' Najib tak kasi cuti ni:P

(ceh,macamlah aku yang main bola tu semalam..hihi)



cooking!

lately ni saya suka try new recipes. buang tebiat kejap lepas baik sakit :P he he. 
so, for today's lunch saya buat ni...


nampak macam daging masak rendang tapi daging bakar sebenarnya. hihihi. but it tastes good. tak percaya? datanglah rumah rasa:)


till then.

your "brain" and my "brain" will never be the same ^^

you are wrong to think that i would give up so easily. trust me, i'll prove it to you! ^___^


chill man :)


yakinlah Dia selalu ada:)

andainya kau rasa tak berupaya
hidup sendirian tiada pembela
segalanya suram
bagai malam yang kelam
tiada bantuan
tiada tujuan

janganlah berputus asa kerana Allah bersamamu:)


-Maher Zain, InsyaAllah-



bukan mudah untuk bangun semula disaat diri sudah rebah

bukan mudah untuk berhadapan dengan seribu kebencian disaat diri sudah dilupakan

bukan mudah untuk meyakinkan disaat fitnah bermaharajalela

bukan mudah untuk memaafkan disaat diri dicela dan dibiarkan begitu sahaja

percayalah, aku pernah melaluinya

aku pernah menempuhnya

aku pernah merasa kesakitan itu

air mata ini pernah mengalir mengubati luka-luka yang dahulunya dicalit oleh mereka

darahnya mungkin sudah tiada

bekasnya masih kekal menggamit rasa

aku hampir mengalah

aku hampir tunduk pada keperitan itu

tapi aku kuat dengan doa

aku tenang dengan ayat-ayat Nya

pada yang lemah

pohonlah kekuatan itu daripada Nya

kerana tiada siapa yang istimewa selain Nya

engkau mungkin dihina didunia

tapi siapa tahu? engkau mungkin yang paling indah disisi Nya disana



dunia ini hanya sementara, akhirat itu selamanya :)







nota kaki: motivasi kepada diri yang sering lupa:)











^^

saya sudah sihat. alhamdulillah. so now,i'm counting days to go back to normal life :) wanna meet my best friends. oh, proposal masih tergendala! kena work hard untuk settle kan semuanya. can't wait to see my prince juga. :)

be strong bebe! i'm saying this to myself btw. he he:)


it's painful. thanks to those people who concern:)

really appreciate it.

thanks mak 4 stay up all nite looking after me. i love you!

to my mr sugar. i heart you^^


silly me, silly you :P

After several fights.............



05.39 p.m : i miss you..

hati berbunga2...bunga ros, bunga kertas, semua jenis bunga la kecuali bunga tahi ayam :D

05.40 p.m : i miss you too..

05.41 p.m : miss you so much

senyummmmm sampai kaki :D

05.42 p.m : i miss you more than you do..

05.43 p.m : i miss you more than words can describe..

taknak kalah ni :P

05.45 p.m : i heart you

05.47 p.m : i heart you more than you do

05.48 p.m : you heart another girl, rite?

statement cari pasal :P

05.50 p.m : no..damn you said like that

hamekk kau!

06.06 p.m : do you love me?

06.08 p.m : of coz yes

melting for sure...

06.53 p.m : marry me..

^^

06.56 p.m : of coz..when i have enough savings..

aloo..lambat ag ar tuh..demm:P

06.59 p.m : don't love another girl :(

statement ngengada..mcm nak kena luku laju2 je kan..ha ha

07.00 p.m : i only love you

07.01 p.m : promise?

07.01 p.m : promise

:)


kononnya deactivated facebook tunjuk protes bila gaduh. off handset bila bengang. tapi dalam hati masih ada taman. ha ha ha :P



i'm loving you with every beat of my heart:)




setel masalah ^^