jatuh cinta lagi...:P



i'm falling in love with this drama and sometimes, i'm imagining myself being in those hopelessly romantic scenes in the drama...heee *malu sendiri* blush:P

so sweet kan the way Seth Tan (Aaron Aziz) treats Nora Elena (Siti Saleha). husband yang sangat penyabar and penyayang. melting tengok citer ni norkss...ha ha (wajib kawen dah aku ni:P)

some script yg saya sangat suka dlm drama ni: 

Nora: kenapa awak buat semua ni untuk saya?

Seth: dah banyak kali Nora tanya abang tu. banyak kali abg dah cakap abg sayangkan nora.

Nora: tu je ke?

Seth: nora, ada ape lagi untuk seorang suami kalau bukan kasih sayang kpd isterinya. 

(he is sweet sangat kan? isn't he?)

Nora: Seth, jawabla..mungkin panggilan penting dari ofis. 

Seth: tak pentinglah, nora lagi penting.

(omg...melting 3000x)

and the last one...

Nora: rupenya Tuhan turunkan hujan untuk hadiahkan kita dengan pelangi... 

(so freaking sweet. i just remembered that someone used to say it to me too. nak tahu siapa? someone special in my life la:))


so guys out there, make your gurls the happiest woman in the world.  and gurls, make them the most wonderful man in the world too k. chill!:)









 

2 comments:

fyna said...

fyna tak tgk pown cite nih...
huhu...




jom singgah n follow belog fyna.

Ima Amalina said...

ada...kat tv3,isnin-khamis kul 7-8:)